KomFly ile ucuz ucak bileti

KomFly ile ucuz ucak bileti
Online ucak bilet satis adresi: www.komfly.com

Super Bilet

Super Bilet
Ucuz ucak bileti

zaterdag 6 oktober 2012

Ucuz Ucak Bileti Almanin Yollari?

Uygun ucak bileti



Dikkat edilmesi gerekenlerin başında kuşkusuz ki erken rezervasyon yer almaktadır. Erken rezervasyon yaptırarak uygun uçak bileti avantajlarından yararlanabilir ve uygun uçuşun tadını çıkarabilirsiniz.

Tatil planından birkaç ay önce alınan uçak biletleri uçuş tarihine yaklaşıldığı zaman alınanlara oranla çok daha uygun ve avantajlı olmaktadır. Bir takım havayolu firmaları da erken rezervasyon seçeneği adı altında uygun kampanyalı uçak bileti fiyatları uygulamaktadır.

Keyifli bir tatil geçirebilmek ve ucuz uçak bileti alıyım derken tatilinizi suya düşürmemek için ucuz uçak bileti alırken dikkatli olunmasında fayda vardır. İlk etapta avantajlı ve ucuz almış olduğunuz uçak biletinizin üzerinde belirtilen uyarılara dikkat etmeniz gerekiyor.

Ucak Bileti Alirken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Uçak biletinde ve uçuşta bazı hususlara dikkat etmek gerekiyor. Ucuz ve fiyat avantajlı bilet satın almak ve aldığınız biletin üstündeki uyarılara da dikkat etmeniz gerekmektedir. Çoğu zaman bakmadığımız hatta görmediğimiz bu uyarılar aslında sağlıklı bir uçuş için çok önemli notları yolculara iletiyor.

Uçak Biletlerinin Üzerinde Yer Alan ve Dikkat Etmeniz Gereken Kısıtlamalar:

Non-Changeable: Bu ifade, aldığınız biletin değiştirilemeyeceğini anlatmaktadır.
Non-Refundable: Bu ifade biletinizin iade edilemeyeceğini anlatır.
Non-Endorsable: Bu ifade, bir havaalanından alınan biletin başka bir havaalanından değiştirilemeyeceğini gösterir.
Maksimum kalış süresi: Bu, gideceğiniz yerde en fazla ne kadar kalacağınızı gösterir.
Weekdays Only: Bu biletle ancak hafta içi seyahat edebilirsiniz.
Weekend Only: Bu biletle sadece hafta sonları seyahat edebilirsiniz.Yurtdışına eğitime giden öğrenci, danışmanlığından yararlandığı firmanın kendisine uygun fiyatta uçak bileti ayarlamasını isteyebilir ya da kendisi ayarlayabilir. Uçak biletinizi kendiniz ayarlayacaksanız bazı sorumlulukları yükleneceksiniz demektir.

Bilet Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? Ucuz Bilet Almanın Yolları?
• Rezervasyonunuzu erken yapın! Rezervasyonunuzu erken yapmanız, yapılan promosyonlardan, indirimlerden faydalanmanızı sağlayacaktır.
• Gidiş-Dönüş uçak bileti alın! (Work and Travel öğrencileri için zorunludur.) Dönüş tarihinizde belirliyse gidiş- dönüş uçak bileti almanız indirimden yararlanmanızı sağlar. Ayrı ayrı almak size daha pahalıya gelir.
• Belirli günlerde konaklamayı gerektiren biletler alın! Bazı biletlerde, Sunday Rule (Pazar Kuralı): Cumartesiyi Pazar'a bağlayan geceyi geçirmek gibi kısıtlamalar vardır. Ancak diğerlerine göre çok daha uygun fiyatlıdırlar.
• Biletinizi konfirme (onaylatmayı) ettirmeyi unutmayın! Biletinizi aldıktan sonra bir sonraki uçuş için konfirme ettirin.